Woonkamer

Ontdek de voordelen van een draaibare TV beugel

Heb je een kleine woonkamer? Of wil je liever geen gebruik maken van een tv meubel in je woning? Dan kan het beste een tv beugel aanschaffen. Een tv beugel is draaibaar en zeer praktisch in gebruik. Het bespaart je namelijk veel ruimte en bovendien heeft het een positieve invloed op de sfeer in je woonkamer. Een tv beugel is eenvoudig te bevestigen en door het draai element kan je vanuit elke hoek en elke positie comfortabel tv kijken. Vergeet een log tv meubel en plaats de tv op de muur door middel van een beugel. Heb je een luxe tv? Stel dan een screensaver in en laat je tv een echt kunstwerk zijn. Liever iets persoonlijks? Stel dan je mooiste vakantiefoto in als screensaver en laat de herinneringen voorbij komen die je nooit meer wilt vergeten.

Wat zijn de eigenschappen van een tv beugel?

Het gebruik van een tv beugel is zeer praktisch en kent verschillende voordelen. Zo kan je de tv positioneren zoals je zelf prettig vind en door de beugel te draaien kun je vanuit iedere positie comfortabel tv kijken. Kijk bijvoorbeeld de leukste kookprogramma’s tijdens het koken of geniet van een leuke spelshow wanneer je heerlijk op de bank ligt. Door het tv scherm te draaien hoef je geen hele kasten te draaien of te verplaatsen. Heb je even genoeg tv programma’s gezien? Dan kun je de tv plat tegen de muur aandrukken. Hierdoor neemt de tv geen enkele ruimte in en bovendien staat het ook nog eens heel stijlvol. Wil je je tv helemaal voorzien van kunst? Dan kan je een screensaver instellen. Wanneer de tv in slaapstand gaat kan je genieten van je mooiste vakantiefoto of van de mooiste standaard afbeeldingen. Kies zelf welke foto of afbeelding je toont en geef je woonkamer via je tv een persoonlijke touch.

Een tv beugel in diverse soorten en maten

TV beugels zijn beschikbaar in alle soorten en maten.
Check hiervoor de VESA-maat die je op de achterkant van je televisie kunt vinden. Hierdoor weet je zeker dat er ook voor jou een perfecte tv beugel beschikbaar is. Heb je een grote tv of juist een klein beeldscherm? Geen enkel probleem want door de veelzijdigheid aan beugels is er altijd een beugel aanwezig die past. Zet je wensen en behoeften op een rijtje zodat je de tv beugel kiest die ook echt past bij jouw woonwensen. Wil je bijvoorbeeld dat de tv beugel kan draaien? Of heb je liever dat de beugel zowel kan draaien als kantelen? De keuze is reuze dus kies de beugel die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Laat je woonkamer tot leven komen met de plaatsing van een tv beugel. Wil je het helemaal ‘af’ maken? Dan is het verstandig om een screensaver in te stellen zodat je een echt kunstwerk aan de muur hebt hangen. Kies voor een eigen foto als persoonlijke touch of kies voor een van de standaard afbeeldingen die standaard in je tv zijn opgeslagen. Kijk comfortabel tv met een tv beugel en draai de tv naar iedere gewenste hoek.

Back to top button