BuitenTips

Een gepersonaliseerde thermosbeker: handig voor op reis!

Als je veel op reis gaat dan neem je ook vaak wat mee voor onderweg. Iets te eten of te drinken is dan altijd wel fijn om bij je te hebben. Maar wat zijn nu dingen die handig zijn om mee te nemen als je veel onderweg bent?

Lekkere warme koffie

Reis je veel en dan vooral in de ochtend? Dan is het lekker om je eigen koffie mee te nemen. Dit moet je dan natuurlijk wel doen in een thermosfles zodat de koffie lekker warm blijft. Je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om je thermosfles te laten personaliseren. Wij geven je wat originele thermosflessen tips wat je zoal op een thermosfles kunt laten zetten.

Welke afbeelding laat je erop zetten?

Nu je weet dat je een thermosfles kunt laten personaliseren is het leuk om een originele afbeelding erop te laten zetten. Bijvoorbeeld de foto van je huisdier of gewoon een andere mooie foto die je zelf hebt gemaakt. Je kunt dan van ver al jouw thermosfles herkennen.

Je eigen thermosbeker

Er zijn niet alleen thermosflessen, maar ook thermosbekers personaliseren kan. Dit kan vaak op dezelfde manier als dat het met een thermosfles gebeurt. Je kunt daar dan je eigen afbeelding op laten zetten of simpelweg je naam. Superleuk is het ook om dit cadeau te geven aan iemand waarmee je vaak samen reist. Zo hebben jullie beide je eigen gepersonaliseerde thermosbeker.

Het voordeel van gepersonaliseerde items

Het voordeel van items laten personaliseren zoals bijvoorbeeld een thermosfles of thermosbeker is dat je er alles op kunt laten zetten wat jij maar wilt. Althans vaak kan dit wel. Het andere voordeel is dat er nu niet gezegd kan worden dat die beker niet van jou was omdat er waarschijnlijk maar één van is gemaakt. Het zal niet snel gebeuren dat een ander persoon met exact dezelfde afbeelding op zijn of haar thermosbeker of thermosfles loopt als die jij hebt.

Een voor hem en een voor haar

Het is niet alleen leuk om zelf te hebben, maar dit soort artikelen zijn ook nog eens hartstikke leuk om cadeau te geven. Doordat je zelf iets kunt uitkiezen, kun je er ook een voor hem en een voor haar laten maken. Zo heeft beide een eigen thermosfles en thermosbeker, maar is het toch een setje. Wanneer ga jij die leuke gepersonaliseerde items bestellen?

Gerelateerde berichten

Back to top button