Richard Branson

’s Werelds bekendste ondernemer Sir Richard Branson is één van de sprekers tijdens het nieuwe publieksevent Inspiration360, waarmee hij voor de eerste keer toegankelijk is voor het grote publiek in Nederland. Sir Richard Branson vertoonde op jonge leeftijd al veel gevoel voor ondernemerschap.

Wat begon als een klein postorderbedrijf groeide snel uit tot Virgin Records. Inmiddels heeft de Virgin Group zich ontwikkeld tot een van de meest herkenbare lifestylemerken, met bedrijven die actief zijn op het gebied van reizen, ontspanning, telecom en financiën, maar ook in de non-profitsector. Met Virgin Unite pakt Branson de grootste sociale en ecologische problemen van de wereld aan. In 1999 werd hij door koningin Elizabeth II geridderd voor zijn verdiensten als ondernemer.

Richard Branson wordt gezien als ‘s werelds #1 Business Entrepreneur. Hij maakt het onmogelijke mogelijk en deelt op 4 oktober zijn persoonlijke visie op duurzaam succes en ondernemerschap. Richard Branson bestuurt, onder de Virgin Group, meer dan 300 bedrijven en weet als geen ander een merk wereldwijd op bijzondere wijze onder de aandacht te brengen. Kent hij alleen successen? Zeker niet, Richard kent als geen ander de ultimate survival en zal je in zijn gesprek met Eva Jinek meenemen in zijn reis van idee naar realisatie.

Eva Jinek

Eva Jinek is een exponent van de nieuwe generatie mediapersoonlijkheden. In januari en februari 2015 en 2016 was Eva iedere werkdag te zien met haar late night talkshow Jinek. Hierin nam Eva in een ongedwongen sfeer en met een doortastende journalistieke aanpak met haar gasten de actualiteiten door. Eva Jinek zal op geheel eigenwijze de Q&A met Richard Branson verzorgen.

Al Gore

Time magazine noemde Al Gore “een zakenman die de wereld wil veranderen.” Een milieu-, bedrijf-, en techvisionair die wordt gezien als één van ‘s werelds toonaangevendste activisten; voormalig vice-president Al Gore biedt een uniek perspectief op nationale en internationale kwesties, waaronder de risico’s van klimaatverandering en de toekomst van technologie. Al Gore heeft een geheel eigen blik op de mogelijkheden en uitdagingen die gepaard gaan met het creëren van een nieuwe digitale samenleving.

De status van voormalig vice-president en Nobelprijs-winnaar Gore als een leider in de mondiale politiek, technologie en business beïnvloedt zijn positie als lid van de Raad van Bestuur van Apple en als Senior Partner bij Kleiner Perkins Caufield & Byers, een vooraanstaand durfkapitaal-firma in Silicon Valley. Daarnaast is hij voorzitter van Generation Investment Management, een bedrijf in vermogensbeheer gericht op de integratie van duurzaamheid in de wereld van de financiële dienstverlening.

Time magazine noemde Al Gore “een zakenman die de wereld wil veranderen.” Hoe bereid jij als ondernemer of professional voor op een toekomst van zakelijke duurzaamheid? Laat je inspireren door de meest gewaardeerde spreker ter wereld.

TWAN HUYS

Twan Huys is de presentator van de actualiteitenrubriek Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Hij heeft een boek geschreven over “De Clintons” en de Amerikaanse verkiezingsrace. Huys was eerder NOVA-correspondent in de Verenigde Staten, waarvan vijf jaar in New York. Hij deed verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de verwoestingen in New Orleans door orkaan Katrina.

Bear Grylls

Bear is bekend over de hele wereld als een van de meest bekende gezichten van overleving en outdoor avontuur geworden. Hij werkt als internationale motivatietrainer en presenteerde het programma The Ultimate Survival op Discovery Channel. In het programma werd hij gedropt in een afgelegen gebied, en gefilmd terwijl hij overlevingstechnieken toonde. Barack Obama trok in 2015 samen met survival-expert Bear Grylls drie dagen door de wildernis in Alaska. De Amerikaanse president hoopte op die manier aandacht te vragen voor de klimaatverandering in het gebied.

Bear Grylls zal tijdens Inspiration360 de aanwezige meenemen in zijn reis door het leven. Zijn successen, maar ook zijn falen en vooral hoe hij die heeft omgezet in successen. Sta jij met jouw onderneming of als professional voor grote uitdagingen? Laat je inspireren door de bekendste avonturier ter wereld. Bear start in oktober 2016 met zijn wereldtournee en zal als eerste zijn show laten zien tijdens Inspiration360 in de Ziggo Dome.

Bear Grylls zal tijdens Inspiration360 de aanwezigen meenemen in zijn reis door het leven. Zijn successen, maar ook zijn falen en vooral hoe hij die heeft omgezet in successen. Op 23 jarige leeftijd beklom hij na een dramatisch parachute ongeval, waar hij zijn rug brak, alsnog de Mount Everest. Hij zal u leren hoe u met een enorme drive ondanks enorme tegenslagen toch uw doelen kunt behalen. Deze internationale wereldster zal u met zijn ontroerende en ijzersterke keynote inspireren op hoog niveau

Winston Gerschtanowitz

Winston is met recht een bezige bij te noemen. Niet alleen is hij het gezicht van RTLBoulevard. Ook heeft hij 12 jaar lang gewerkt bij Talpa waarvan de laatste jaren als commercieel directeur. Momenteel is hij druk bezig om zijn eigen mediabedrijf te starten, waarmee hij meer wil inspelen op digitalisering. Winston zal tijdens Inspiration360 het interview verzorgen met Bear Grylls.

ANITA ELBERSE

De Nederlandse Anita Elberse is professor aan de Business School van Harvard, de beroemde Amerikaanse universiteit waar Barack Obama, John. F. Kennedy, Mark Zuckerberg en Bill Gates ooit als student door de gangen liepen. In haar colleges Strategic Marketing in Creative Industries  behandelt ze op een bevlogen manier het zakelijke succes van bijvoorbeeld Beyoncé en LeBron James. Met uitpuilende collegezalen tot gevolg. Tijdens Inspiration360 zal Anita haar ervaringen delen over mijn eigen pad richting Harvard en haar onderzoek naar mensen die het gemaakt hebben in de wereld van entertainment, media en sport. Anita deelt de lessen die ze heeft geleerd van de mensen naar de absolute top klommen.

Uw naam?

Aan de nooit eerder vertoonde internationale line-up aan topsprekers voegen we graag uw naam toe. Tijdens een avondvullend programma, ontmoet u niet alleen deze internationale sterren, maar ook andere enthousiaste ondernemers, professionals, leiders en managers.

Bestel uw kaartje voor de meest inspirerende avond van 2016.

Klik hier voor tickets